Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
A

A
AZL

AZL is een van de grootste pensioenuitvoerders van Nederland. AZL heeft een hoofdvestiging in Heerlen en een kantoor in Utrecht waar in totaal zeshonderd betrokken en deskundige medewerkers werken. AZL verzorgt de administratie van ruim 50 pensioenfondsen met in totaal meer dan 1,3 miljoen deelnemers, waaronder de administratie van SPOA.

blackrock-logo_f3ce35e2.png

Vermogensbeheerder. Beheert in totaal 8050 miljard euro voor haar cliënten. Hiermee is BlackRock de vermogensbeheerder waaraan beleggers wereldwijd het meeste geld toevertrouwen. BlackRock is een van de vermogensbeheerders die het beleggingsbeleid uitvoert voor SPOA.

PIMCO

Vermogensbeheerder. Beheert in totaal 1.79 biljoen euro voor haar cliënten. Pimco heeft meer dan 3100 medewerkers wereldwijd, waaronder 975 beleggingsexperts. Pimco is een van de vermogensbeheerders die het beleggingsbeleid uitvoert voor SPOA.

De dienstverlening van Sprenkels is erop gericht om klanten te helpen "in control te komen" en bovenal te blijven. Complexe vraagstukken op het terrein van pensioen, verzekeren en financieel risicomanagement terugbrengen tot haar essentie om vervolgens de verschillende oplossingsrichtingen verder uit te werken. Sprenkels is pensioenadviseur van SPOA.

Bestuursondersteuning & Pensioenadviseur. Montae is een onafhankelijk adviesbureau met 118 medewerkers. Montae ondersteunt en adviseert het bestuur van SPOA bij de dagelijkse werkzaamheden. 

ey-logo-vertical_4784fc5d.png

EY is wereldwijd toonaangevend op de gebieden assurance, tax, transaction en advisory services. De 365.399 medewerkers van Ernst & Young zijn erop gebrand om een bijdrage te leveren aan het creëren van een beter werkende wereld. EY verzorgt de controle van de jaarrekening van SPOA.

aon_d75037e4.png

Aon Nederland, toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen, draagt bij aan het realiseren van de ambities van zijn cliënten. In Nederland heeft Aon 14 vestigingen met 2.500 medewerkers. Het bedrijf maakt deel uit van Aon plc, Londen, Engeland. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 600 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 50.000 medewerkers. Aon Corporation staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE). Aon begeleidt het bestuur en de beleggingscommissie van SPOA bij de ontwikkeling van het beleggingsbeleid.

TRIPLE A Risk Finance

De actuarissen en risk professionals van Triple A - Risk Finance zijn gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van verzekeraars, banken en pensioenfondsen op het gebied van risicomanagement en compliance (wet-en regelgeving).

Bureau Pensioen

Bureau Pensioen ondersteunt pensioenorganisaties bij de ontwikkeling en uitvoering van hun marketing en communicatie met advies over alle mogelijke communicatie- of marketingvraagstukken op het gebied van pensioenen en financiële dienstverlening, opstellen van communicatieplannen, beleidsplannen en adviesrapporten, ontwikkeling, productie en beheer van communicatiemiddelen, zoals websites, (digitale) nieuwsbrieven, pensioenmagazines, brochures, pensioenspreekuren, voorlichtingsbijeenkomsten of events.

Acadian Asset Management is een wereldwijde, kwantitatieve beleggingsbeheerder. Acadian, opgericht in 1986, heeft zijn hoofdkantoor in Boston en heeft vestigingen in Londen, Singapore, Tokio en Sydney.
Achmea Investment Management biedt pensioen- en vermogensbeheeroplossingen en beleggingsproposities voor zowel institutionele als particuliere beleggers.