Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
A

A
Gepubliceerd op 04-05-2021

Vacature pensioenfondsbestuurder bij SPOA (beroepsgenoot)

Binnen het bestuur van SPOA is een vacature ontstaan voor een beroepsgenoot. De Beroepspensioenvereniging Pensioenfonds Openbare Apothekers (BPOA) draagt kandidaat bestuursleden voor SPOA voor en zoekt voor deze vacature een apotheker met affiniteit voor pensioenen.

SPOA

Stichting Pensioenfonds Openbare Apothekers is een verplichtgesteld beroepspensioenfonds en verzorgt het pensioen voor apothekers werkzaam in de openbare apotheek. Het pensioenfonds voert het pensioenreglement uit, beheert het pensioenvermogen en zorgt voor goede communicatie met deelnemers, gewezen deelnemers en gepensioneerden.

Vergoeding

De tijd die je aan de functie besteedt wordt vergoed conform het beloningsbeleid van het fonds, op basis van een vergoeding per uur. De tijdsbesteding is gemiddeld 8 uur per week. In aanvang zal deze tijdsbesteding hoger liggen in verband met de opleidingsplicht om een zekere basiskennis over pensioenen te verkrijgen.

Meer informatie

Bekijk de vacature, of neem voor meer informatie contact op met de voorzitter van SPOA, Mariëtte van de Lustgraaf. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 – 53 80 54 36. Mailen mag natuurlijk ook. Stuur je vragen naar: SPOA-bestuursbureau@montaepartners.nl.

Als je je kandidaat wilt stellen, maak dan vóór 31 mei je belangstelling kenbaar via e-mail: info@bpoa.nl. Stuur ook een recent CV mee. Een selectiecommissie beoordeelt de sollicitaties en zal een gesprek met de kandidaten voeren. Een assessment en/of screening kunnen onderdeel uitmaken van de procedure.