Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
A

A
Gepubliceerd op 20-05-2015

Nieuwe website wordt ankerpunt voor informatie over uw pensioen

Nieuwe wetgeving die digitale communicatie ruim baan geeft en de wens om u beter en vooral met meer gemak te informeren. Dat zijn de pijlers onder de volledig vernieuwde website van SPOA.

De aankondiging van de Wet Pensioencommunicatie en een aanzienlijke wijziging in de pensioenregeling van SPOA waren aanleiding om een nieuwe website voor SPOA te maken. Het afgelopen half jaar is onder leiding van de communicatiecommissie hard gewerkt aan de nieuwe website. Uitgangspunt tijdens dat hele proces is altijd het gemak van de deelnemer geweest. Daarbij is ook dankbaar gebruik gemaakt van de reacties op de enquête vorig jaar naar de beoordeling van de vorige website.

DigiD

De nieuwe site wordt het ankerpunt voor alle informatie over uw pensioen. U vindt er algemene informatie over de regeling. Uw persoonlijke pensioensituatie bij SPOA ziet u in beeld als u met uw DigiD-gebruikersgegevens inlogt. Uw pensioenoverzicht in heldere cijfers en een kopie van uw Uniform Pensioenoverzicht staan voor u klaar.


Het bestuur van SPOA is van plan de informatie aan u de komende jaren meer via internet te laten verlopen. In dat streven past de al eerder opgezette digitale nieuwsbrief en nu de nieuwe website. Deze koers biedt de mogelijkheid om informatie tegen betaalbare kosten beter toe te spitsen op de ontvanger. Voor u als deelnemer betekent dit dat u minder informatie ontvangt die niet voor u persoonlijk van toepassing is. En dat u op elk moment de informatie die u zoekt kunt vinden.