Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
A

A
Gepubliceerd op 16-06-2016

Nieuwe portalen voor SPOA

SPOA is een beroepspensioenfonds. Binnen de beroepsgroep zijn nog altijd veel zelfstandigen werkzaam. Het fonds maakt dan ook geen onderscheid tussen werkgevers en werknemers: beide functies vervult u als deelnemer zelf. Dat betekent dat u als deelnemer van ons zowel communicatie over administratieve zaken (normaal voor werkgevers) als communicatie over uw pensioenopbouw (normaal voor werknemers) ontvangt. Beide onderwerpen zijn in onze communicatie van elkaar gescheiden.

Twee portalen

Voor de pensioenadministratie heeft u toegang tot een administratieportaal, waar u bijvoorbeeld uw salarisgegevens kunt invullen voor het vaststellen van de premie. Onlangs is een nieuw en verbeterd administratieportaal in gebruik genomen.

Voor uw pensioenplanning krijgt u binnenkort toegang tot een deelnemersportaal. Daar krijgt u inzicht in de verwachte hoogte van uw pensioen en de toereikendheid van uw inkomen na uw pensionering.

Wij informeren u per brief over de ingebruikname van de nieuwe portalen.

Meer communicatie

Naast het gebruik van de portalen houden wij u schriftelijk op de hoogte van gebeurtenissen die invloed hebben op uw pensioen. U krijgt jaarlijks een overzicht van het opgebouwde en het te bereiken pensioen. U ontvangt verder een uitnodiging voor de jaarlijkse deelnemersbijeenkomst. Tot slot ontvangt u vier keer per jaar een nieuwsbrief, op papier of digitaal, naar uw keuze.