Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
A

A
Gepubliceerd op 16-06-2016

Nieuw Bestuurslid: Ronald Heijn

Na een korte periode als aspirant-bestuurslid is Ronald Heijn afgelopen maand toegetreden als nieuw bestuurslid van SPOA. Hij neemt daarmee de plaats in van Jan Brienen, die afgelopen jaar onverwachts is overleden. Binnen het bestuur zal Ronald onder meer de pensioencommissie en de beleggingscommissie gaan versterken.

Eerste niet-beroepsgenoot in bestuur SPOA

Ronald is het eerste bestuurslid van SPOA dat niet tevens beroepsgenoot is. Hiermee komt de wens van beroepspensioenvereniging BPOA in vervulling om meer pensioendeskundigheid toe te voegen aan het pensioenfondsbestuur van SPOA.

Beleggingsexpert

Naast zijn functie bij SPOA vervult Ronald Heijn meerdere andere functies in de pensioenwereld. Zo is hij voorzitter van het bestuur van het Pensioenfonds Tandtechniek en is hij verbonden aan Nyenrode Business University, als executive lecturer voor de financiële sector, waaronder het executive pensions program.

Heijn heeft een achtergrond als beleggingsexpert in de financiële sector. In de afgelopen twintig jaar heeft hij diverse functies bekleed binnen dit vakgebied. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Beleggingsanalisten.