A

A
Gepubliceerd op 14-06-2021

Mijnpensioenoverzicht.nl is vernieuwd

Mijnpensioenoverzicht.nl is helemaal vernieuwd. De nationale pensioenwebsite is aangevuld met handige tips en tools. Met informatieve video’s en heldere taal krijgt u nog beter inzicht in uw pensioen.

Wat vindt u op het vernieuwde Mijnpensioenoverzicht.nl?
Uiteraard krijgt u op Mijnpensioenoverzicht.nl als vanouds snel een overzicht van en inzicht in uw pensioen. Al het pensioen dat u hebt opgebouwd staat er overzichtelijk bij elkaar. Inclusief uw AOW. Zo weet u wat u tot nu toe al hebt opgebouwd. Ook ziet u wat u straks aan pensioen kunt verwachten. U weet dus altijd meteen hoe uw pensioen ervoor staat. Nu en straks. 

Daarnaast vindt u voortaan handige tips en tools op Mijnpensioenoverzicht.nl. Hiermee kunt u zelf aan de slag met uw pensioen. Zodat u bijvoorbeeld weet wat u voor uw pensioen moet doen op belangrijke momenten in uw leven. Daarnaast kunnen de ervaringen van anderen u verder helpen. Zo ziet u ook wat anderen doen voor hun pensioen. 

Snel zien wat er is veranderd? Bekijk dit filmpje:


Vaste jaarlijkse verhoging niet zichtbaar
De pensioenregeling van SPOA kent een jaarlijkse vaste verhoging van 1,5% tot de pensioenrichtdatum. Het is op dit moment technisch niet mogelijk om deze verhoging te tonen in online tools, zoals ook Mijnpensioenoverzicht.nl. U ziet in deze omgeving uw pensioen bij SPOA exclusief de vaste jaarlijkse verhoging.

Op uw jaarlijks pensioenoverzicht ziet u uw pensioen exclusief en inclusief de vaste verhoging. Het bedrag inclusief de vaste verhoging geeft het beste beeld van uw pensioen bij SPOA.  

Wat is Mijnpensioenoverzicht.nl?
Mijnpensioenoverzicht.nl is een initiatief van de pensioensector om burgers beter inzicht te geven in hun pensioen. De website wordt beheerd door Stichting Pensioenregister. Deze onafhankelijke stichting is een samenwerking tussen de Pensioenfederatie, het Verbond van Verzekeraars en de Sociale Verzekeringsbank.