Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
A

A
Gepubliceerd op 22-11-2023

Meepraten over de communicatie rondom invaren en de transitie? Meld u aan voor de klankbordgroep

De komst van de nieuwe pensioenregeling vraagt om communicatie die aansluit bij de wensen van de deelnemers. Om die reden roept SPOA deelnemers en gepensioneerden op om zich aan te sluiten bij de klankbordgroep. Deze groep wordt in de komende tijd meerdere keren geraadpleegd over de communicatie en de keuzebegeleiding tijdens de transitie naar de nieuwe pensioenregeling.

Communicatie over invaren en het persoonlijk risicoprofiel

 Op 22 januari 2024 toetst de klankbordgroep de cijfermatige informatie over het onderzoek naar invaren. In oktober 2024 toetst de klankbordgroep de wijze waarop iedere deelnemer een persoonlijk risicoprofiel kan bepalen. Dat profiel is belangrijk voor het beleggen van het persoonlijk pensioenkapitaal en de pensioenverwachting van de deelnemers. Als de nieuwe pensioenregeling van start gaat, wil SPOA naar een geheel vernieuwde klantbediening die optimaal past bij de apothekers. Bij de ontwikkeling daarvan kunnen de apothekers zelf ons als geen ander helpen.

Oproep gepensioneerden

 SPOA blijft daarnaast graag in gesprek met gepensioneerden. Ook voor hen staan in de komende periode belangrijke veranderingen op de agenda. Het projectteam Apothekerspensioen is benieuwd naar de mening van de gepensioneerden en wil graag weten welke communicatie de gepensioneerden zelf graag zouden willen zien over diverse onderwerpen. Op die manier kunnen we de communicatie optimaal laten aansluiten bij de wensen van de gepensioneerde deelnemers.

Dus meld u aan en geef uw mening!

Aanmelden kan door een email te sturen naar info@apothekerspensioen.nl. Actieven, gewezen deelnemers en zeker ook gepensioneerden zijn van harte welkom. Leden van de klankbordgroep die deelnemen aan een raadpleging komen in aanmerking voor een onkostenvergoeding. Voor eventuele vragen kunt u ook gebruik maken van het hierboven genoemde e-mailadres.