Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
A

A
Gepubliceerd op 27-09-2016

Kom naar de deelnemersbijeenkomst

De jaarlijkse deelnemersbijeenkomst vindt plaats op 8 november aanstaande. Tijdens deze bijeenkomst lichten wij de financiële situatie toe, gaan wij in op de digitalisering van het pensioenfonds en besteden wij aandacht aan de toekomst van het apothekerspensioen.

Gastspreker Marike Knoef

Dit jaar verwelkomen wij gastspreker Marike Knoef. Zij is hoofddocent aan de RUL en medeauteur van het rapport dat ten grondslag ligt aan de Perspectiefnota die het Ministerie van SZW in juli heeft gepubliceerd over richtingen van een nieuw pensioenstelsel. Met name voor zelfstandigen is het interessant hoe zij aankijkt tegen de toereikendheid van pensioen. Zij heeft daarbij aandacht voor andere financiële aspecten naast het pensioen. Haar voordracht heeft als titel: Een toereikend pensioen voor u... en de rest van Nederland! 

Agenda

19.00 - BPOA Vergadering: statutenwijziging

19.30 - Gastspreker: Marike Knoef

20.15 - Financiële situatie pensioenfonds

20.45 – Vragen van deelnemers

Stel uw vraag

Zoals altijd is er tijdens de bijeenkomst voor u gelegenheid om vragen te stellen. Hebt u nu al een onderwerp dat u graag besproken ziet tijdens de bijeenkomst, dan zouden wij het bijzonder op prijs stellen als u dat laat weten. U kunt uw onderwerp tot en met 7 november mailen naar spoa@azl.eu. Vermeld s.v.p. in de onderwerpregel van uw mail ‘Bijeenkomst 8 november’.

-

Datum: dinsdag 8 november 2016

Aanvang: 19.00 uur, vanaf 18.00 uur ontvangst met koffie en broodje.

Locatie: Van der Valk Hotel Houten, Hoofdveste 25, 3992 DH Houten

Aanmelden: via spoa@azl.eu

-

Alle deelnemers van SPOA ontvangen een persoonlijke uitnodiging.