Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
A

A

SPOA breidt de service voor deelnemers in de komende periode uit. Aanleiding is de komst van de Wet Toekomst Pensioenen waarin het onderwerp keuzebegeleiding een belangrijk onderwerp vormt. Dat is nodig omdat deelnemers in het nieuwe pensioenstelsel meer keuzes zullen gaan maken.

In de nieuwe pensioenregeling gaat u belangrijke keuzes maken in de nieuwe pensioenregeling. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor het beleggingsprofiel totdat u met pensioen gaat. De nieuwe pensioenregeling gaat later in. Maar omdat de nieuwe pensioenwet al in werking is getreden, start SPOA nu al met keuzebegeleiding. Hieronder vindt u de begeleiding die SPOA vanaf 1 juli voor haar deelnemers te bieden heeft.


Webinar voor nieuwe deelnemers

Keuzebegeleiding bij pensionering

Begeleiding bij alle pensioengebeurtenissen


Wat kunt u nog meer van SPOA verwachten op het gebied van keuzebegeleiding?

De ondersteuning door consulenten wordt stapsgewijs uitgebreid naar andere belangrijke keuzes, zoals bijvoorbeeld de keuze voor het risicoprofiel. Ook komt er meer aandacht voor arbeidsongeschiktheid. Als de nieuwe pensioenregeling van start gaat, is er voor alle relevante pensioenkeuzes een mogelijkheid om keuzebegeleiding te krijgen. Hierover ontvangt u later meer informatie.