Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
A

A

Er zijn veel gebeurtenissen die van invloed kunnen zijn op uw pensioensituatie. U komt natuurlijk binnen als nieuwe deelnemer. Maar ook tijdens uw loopbaan kan er van alles gebeuren. U gaat samenwonen of trouwen, of beëindigt uw relatie weer. U gaat met verlof, bijvoorbeeld voor zwangerschap. U krijgt kinderen, gaat verhuizen en kunt arbeidsongeschikt raken. Natuurlijk gaat u met pensioen. Hiernaar gaat vanzelfsprekend veel aandacht uit. U komt ook te overlijden. In dat geval richten wij ons tot uw nabestaanden. Vooral deze gebeurtenissen hebben wij verschillende mogelijkheden om u te ondersteunen.

Klantenservice

Voor al uw vragen over uw pensioen bij SPOA (bereikbaar per telefoon en e-mail)

Website www.spoa.nl

De basis voor alle informatie over uw pensioen en instructies bij eventuele handelingen die u wil verrichten.

Brief

Bij veel gebeurtenissen ontvangt u van ons een brief (per mail of op papier) met meer informatie over de betreffende gebeurtenis, wat u eventueel kunt of moet doen en hoe.

Mijn Pensioencijfers

Het portaal voor uw pensioengegevens. Hoeveel pensioen heb ik opgebouwd, hoeveel mag ik op de pensioendatum verwachten, wat krijgen mijn nabestaanden?

Mijnpensioenoverzicht.nl

Op deze website krijgt u inzicht in al het pensioen dat u al opgebouwd heeft en het verwachte pensioenbedrag na pensionering. Inclusief de AOW.


Pensioenchecker

Zeer handige app om op het werk, in de trein of op het strand in een handomdraai inzicht te krijgen in uw pensioen.

Nieuwsbrief

4 keer per jaar brengen wij onze deelnemers op de hoogte van actuele pensioenzaken rondom het pensioen bij SPOA. Alle nieuwsberichten staan op de site en vormen zo een schat aan pensioeninformatie.

Mijn Pensioenadministratie

Administratieve zaken, zoals pensioengevend inkomen doorgeven, premienota ophalen, of een verhuisbericht doorgeven.