A

A

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u als nieuwe deelnemer veel vragen heeft over uw pensioen en over deelname aan ons beroepspensioenfonds. Wat betekent het dat SPOA een beroepspensioenfonds is? Wat moet u zelf doen en waarom? Wat is een nabestaandenpensioen? Hoe wordt de premiehoogte bepaald? Hoe geef ik mijn pensioengevend inkomen door? Waar zie ik hoeveel pensioen ik straks mag verwachten? Hoe zit het met de overgang naar het nieuwe stelsel? Etc. etc.

Voor het antwoord op deze vragen en meer, organiseren wij in oktober een digitale welkomstsessie voor nieuwe deelnemers. Wij nemen u dan mee in wat het betekent om deelnemer bij SPOA te zijn, welke rechten u heeft en welke plichten. U kunt vooraf en tijdens de sessie natuurlijk ook uw eigen vragen stellen.

Hebt u interesse in de welkomstsessie?

Laat het ons dan weten via het aanmeldformulier. Te zijner tijd ontvangt u van ons een uitnodiging met meer informatie over de precieze datum en tijd.

Ga naar het aanmeldformulier

We zullen er ook voor zorgen dat de welkomstsessie achteraf nog te bekijken is. Voorafgaand aan de bijeenkomst sturen wij u nog aanvullende informatie toe.