Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
A

A
Gepubliceerd op 29-06-2021

Mijn Pensioenadministratie is live!

​Vanaf vandaag regelt u uw pensioenadministratie voor SPOA via Mijn Pensioenadministratie. Deze nieuwe online omgeving vervangt het administratieportaal.

Alle actieve deelnemers ontvangen vandaag (dinsdag 29 juni) een registratiebrief voor Mijn Pensioenadministratie. Zorg dat u zich snel registreert. Het liefst binnen 10 werkdagen. Met uw registratie kunnen we samen zorgen voor een correcte pensioenopbouw bij SPOA. 

De volgende gegevens gaan vanzelf mee over
Uw salarisgegevens van de afgelopen 8 jaar en uw premienota’s van de afgelopen 3 jaar gaan automatisch over naar de nieuwe omgeving. Uw overige gegevenshistorie kunt u na vandaag nog 3 maan­den inzien via het administratie­portaal. Tip: maak een uitdraai van zaken die u graag voor uw eigen administratie wilt opslaan of archiveren.

Nieuw: eHerkenning
Bent u een zelfstandige apotheker of een administratiekantoor/werkgever die de pensioenzaken regelt namens een apotheker? Dan logt u in de nieuwe omgeving in met een eHerkenningsmiddel. Met deze uitleg en instructies helpen wij u graag op weg in het aanvragen en instellen van zo’n middel.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over uw pensioenadministratie in algemene zin, het inloggen of het afgeven van een machtiging? Lees dan verder op deze website bij Uw pensioenadministratie